Hírek

Köszönetnyilvánítás

Kedves János,

...............Számunkra ez óriási öröm és eredmény. Még mindig nem tudom elhinni, hogy megvalósult az évek óta vágyott esemény, az ivóvíz bekötése kis üdülőnkbe! Külön öröm számomra, hogy ezt másoknak is sikerült megoldanunk.....................

Kedves János,

Sajnálom, hogy megbeszélés közben zavartalak, de remélem Te is örömmel vetted, hogy végre pont került a Som utcai vízvezeték ügyére.

Számunkra ez óriási öröm és eredmény. Még mindig nem tudom elhinni, hogy megvalósult az évek óta vágyott esemény, az ivóvíz bekötése kis üdülőnkbe! Külön öröm számomra, hogy ezt másoknak is sikerült megoldanunk.

Ahogy mondani szokták minden jó, ha a vége jó. Hát most akkor így mondom, hogy csak a szépre emlékezem - bár a DRV-nek sokat kell küzdenie nálam, hogy szimpatikus legyen.

 

Azért engedd meg, hogy így is megköszönjem szíves segítséged, kitartó munkád és türelmed, mely elengedhetetlen feltétele volt ennek a sikernek. Nélküled semmire sem jutottunk volna!

Mint már írtam, tudatában vagyok annak a sok áldozatnak ami mind az anyagiak, mind az emberi erőfeszítések terén ehhez kellett, mert látható volt, hogy elképesztő bozótharc lett ebből az utólag mondva " egyszerű" ügyből. Azért ez számomra, de gondolom Neked is sok tanulsággal és tapasztalattal szolgált.

 

Mégegyszer nagyon köszönöm emberi hozzáállásodat és kedves, szinte baráti gesztusaidat.

 

Nagy tisztelettel és baráti üdvözlettel

 

Dr. Várkonyi András

Vissza