Hírek

Turisztikai koncepció

Pákozd Nagyközség turisztikai koncepciójának elkészítése


Tisztelt Asszonyom/Uram!

 

 

 

Pákozdon az elmúlt 12 év fejlődésének köszönhetően nagy részben megvalósultak azok az alapvető fejlesztések, amelyek a település komfortossá tételét eredményezik. Ennek a megfeszített, kitartó munkának a folytatása érdekében készítjük elő a következő 2014-2020 közötti fejlesztési időszak pályázati forrásainak igénylésére feladatainkat, amelyet hat fő csoportba soroltunk.

 

Az általunk meghatározott feladatok között az egyik célcsoport a turizmusban kínált fejlesztési lehetőség kihasználása, amely az önkormányzati feladatok mellett lehetőséget fog biztosítani magánszemélyek, vállalkozások és civil szervezetek igényeinek finanszírozására is.

 

Ahhoz, hogy átfogó módon tudjuk kezelni ezt a lehetőséget önkormányzatunk úgy döntött, hogy kidolgozzuk turisztikai fejlesztési koncepciónkat. A komplex gondolkodás, az érintettek, illetve a turizmusban lehetőséget látók részére biztosítjuk az elképzelések összefogását, egyben lehetőséget biztosítva arra, hogy együttműködve, közösen nagyobb eséllyel igényeljünk pályázati forrásokat.

 

Ehhez várjuk minden érdeklődő javaslatát, elképzeléseit. A turizmusban többirányú lehetőségek rejlenek a szálláshely kialakítástól a helyi termékek előállításán keresztül, amely családoknak adhat megélhetést, vagy jövedelem kiegészítést.

 

Bízom benne, hogy sokan felismerik a kezdeményezésben a lehetőséget, elképzeléseikkel színesítik, gazdagítják a koncepció elkészítését. Segítőkész hozzáállásukat ezúton is megköszönöm.

 

Pákozd, 2014. január 16.              

                                                          

 

 

Tisztelettel:

Takács János

                                                                          Pákozd Nagyközség Polgármestere

 

Letölthető kérdőív

 

Vissza