Hírek

Védekezzena csalók ellen!

F E L H Í V Á S

 


Védekezzen a csalók ellen!

 

Társaságunkhoz a mai napon bejelentés érkezett, hogy Velence térségében trükkös csalók a DRV Zrt. munkatársainak adják ki magukat, és el nem végzett szolgáltatásért pénzt kérnek a fogyasztóktól, valamint vízminőség-mintavételezés ürügyén zaklatják a fogyasztókat.

A trükkös csalók a lakosságnak okozott károkon túl Társaságunk jó hírét is fenyegetik, ezért honlapunkon (www.drv.hu) is foglalkozunk a témával a „Sajtószoba – Hírek – Hogyan védekezzünk a csalók ellen.” címszó alatt, melynek elemei a lakosság tájékoztatására is felhasználhatók, valamint levelünkhöz is csatolunk.

Munkatársaink a fogyasztókat érintő munkák során

-         fényképes igazolvánnyal tudják igazolni magukat,

-         soha nem kérnek készpénzt a fogyasztási helyen végzett munkáért;

-         soha nem akarnak bemenni a házba, kivétel, ha vízmérő a házban található (mellékmérő), illetve ha előzetesen egyeztetett időpontban (Ügyfélszolgálatunk által levélben megadott telefonszámon) a fogyasztó kérésére már megjavított belső hálózati meghibásodást kell kivizsgálnunk csatornadíj jóváírás miatt;

-         vízminta vételezés csakis az NNSZ-szel közösen kijelölt mintavételi helyeken  történik. Általában közületi fogyasztóknál, nyitvatartási időben.

-         egységes munkaruhát viselnek, valamint a céges gépjárműveik el vannak látva a társaság logójával.

 

 

 

Dunántúli Regionális Vízmű Zártkörűen Működő Részvénytársaság

8600 Siófok, Tanácsház u. 7.