Hírek

Köszönetnyilvánítás a Coop Élelmiszerbolt dolgozóinak

 

Velencei nyaralók lévén, többször fordulunk meg és vásárolunk is az egyre szépülő Pákozdon. Így történt ez május 29-én is, amikor elégedetten hazatérve rémülten vetük észre, hogy a férjem bankkártyája és pénztárcája, valamint fontos egészségügyi azonosítója nincs meg...........

Tisztelt Polgármester úr!

Velencei nyaralók lévén, többször fordulunk meg és vásárolunk is az egyre szépülő Pákozdon. Így történt ez május 29-én is, amikor elégedetten hazatérve rémülten vetük észre, hogy a férjem bankkártyája és pénztárcája, valamint fontos egészségügyi azonosítója nincs meg. Azonnal visszafordultunk és végiggondolva a látogatott üzleteket kérdezősködtünk. Néhány sikertelenség után a COOP gyümölcs és élelmiszerüzletben mosolyogva közölték, hogy már vártak bennünket és adták ada férjemnek a gondosan félretett okmányait, pénzét.

Nagyon köszönjük a bolt kollektívájának, akik között az egyik hölgynek éppen névnapja volt, amelyhez ezúttal is jókívánsággal szolgálunk. Örömünkre és köszönetünkre azt a választ kaptuk, hogy ez természetes! Miután sajnos nem az, szeretnénk kihangosítani az esetet, amikor jószándékú, tisztességes emberséggel találkoztunk!

Kérjük Polgármester urat, hogy véleményünknek közösségükben adjon hangot és köszönetünket tolmácsolja a COOP dolgozóinak.

Tisztelettel,

Nyulász Géza és Demjén Klára

Vissza