Hírek


Szerkesztés
2017.10.06.

Bursa Hungarica

BURSA HUNGARICA FELSŐOKTATÁSI ÖNKORMÁNYZATI ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT

Pákozd Nagyközség Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve, az 51/2007. (III. 26.) Kormányrendelet alapján ezennel kiírja a 2018. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók számára.

A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának

határideje: 2018. november 7.

Az A típusú és a B típusú pályázati kiírás részletes feltételeit a mellékelt tájékoztatók tartalmazzák

Pákozd, 2017. október 03.

dr. Kömüves Hajnalka s.k.


Részletek
Szerkesztés
2017.09.18.

Tájékoztatás szünidei gyermekétkeztetés igénybevételének feltételeiről

Tájékoztató a szünidei gyermekétkeztetés igénybevételének feltételeiről

Pákozd Nagyközség Önkormányzata - a szünidei gyermekétkeztetés keretében - ingyenes déli meleg főétkezést biztosít a szülő, törvényes képviselő kérelmére, a hátrányos helyzetű és rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére. A települési önkormányzat a szünidei gyermekétkeztetést a tanév rendjéről szóló miniszteri rendeletben meghatározott őszi, téli és tavaszi tanítási szünet, valamint az ezen időtartamra eső, a bölcsődei ellátást nyújtó intézmény és az óvoda zárva tartásának időtartama alatti munkanapokon és a tanév rendjéről szóló miniszteri rendeletben meghatározott nyári tanítási szünet időtartama alatt legalább 43 munkanapon, valamint az ezen időtartamra eső, a bölcsődei ellátást nyújtó intézmény és az óvoda zárva tartásának időtartama alatti munkanapokon szervezi meg.

Pákozd Nagyközség Önkormányzata az őszi szünet időtartama alatti munkanapokon, azaz 2017. október 30., 31. és 2017. november 02., 03. napján az Ingókő Étterem által az étel kiszállításával oldja meg a szünidei gyermekétkeztetést az azt igénylő jogosultak számára.

Pákozd, 2017. szeptember 15.

Dr. Kömüves Hajnalka        jegyző s.k.


Részletek