Hírek

Polgármesteri tájékoztató

Nyílik a kertészeti gépbeszerzés pályázat


A lakosság figyelmébe ajánlom az alábbi megkeresést:

 

 

"Tisztelt  Polgármester Úr !

Kérem tekintse meg az alábbi linket abban kérném a segítségét,  hogy a Pusztavámon található ilyen jellegű vállalkozásokhoz eltudjunk jutni és be tudjuk mutatni az általunk kidolgozott konstrukciót !

Cégünk szerződést  kötött a Bajai központú Dörker Kft-vel amely Kertészeti  gépek berendezések forgalmazásával foglalkozik közösen sikerült egy kedvezményes  csomagot kidolgozni ami mindhárom fél  (SKC Kft – Dörker - Ügyfél ) számára jó lehetőséget takar.

Kérem , hogy az alul található linket tekintsék meg ahol magáról a bejelentésről ill támogatható gépek listáját tartalmazza.

http://www.agroinform.com/aktualis/Gephirek-Augusztus-15-tol-igenyelheto-a-kerteszeti-geptamogatas-+VIDEO/20130722-21893/. Elvileg aug. 15-től lehet majd benyújtani a pályázatot, de az emva.hu-n még nincs aktuális intézkedés. Ellenben a cikk végén ott vannak a támogatható gépek!

FONTOS!!!

Az ügyfeleknek  a beadásig rendelkezniük kell MVH regisztrációval (ezt személyesen tudják elintézni bármely MVH kirendeltségen) és ügyfélkapuval (ezt pedig a székhely szerint illetékes kormányhivataloknál lehet intézni), mert ha csak a kiírás megjelenésekor kezdik el intézni, akkor félő, hogy a nagy túljelentkezésre való tekintettel előbb bezárják a pályázatot, és lemaradunk.

 

Erdősi Ferenc

SKC-Consulting Kft.

H-1031 Budapest Monostori út 10.

tel/fax: +36-1-240-47-44

 

 

 

//email: ferenc.erdosi@skc.hu

www.skc.hu

Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00214-2008 Intézmény-akkreditációs lajstromszám: AL-1821

Mobil: 06/70/866-0751"

 

 


Takács János

polgármester

 

Vissza