Hírek

Tájékoztatás szünidei gyermekétkeztetés igénybevételének feltételeiről

Tájékoztató a szünidei gyermekétkeztetés igénybevételének feltételeiről


Pákozd Nagyközség Önkormányzata - a szünidei gyermekétkeztetés keretében - ingyenes déli meleg főétkezést biztosít a szülő, törvényes képviselő kérelmére, a hátrányos helyzetű és rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére.
A települési önkormányzat a szünidei gyermekétkeztetést a tanév rendjéről szóló miniszteri rendeletben meghatározott őszi, téli és tavaszi tanítási szünet, valamint az ezen időtartamra eső, a bölcsődei ellátást nyújtó intézmény és az óvoda zárva tartásának időtartama alatti munkanapokon és a tanév rendjéről szóló miniszteri rendeletben meghatározott nyári tanítási szünet időtartama alatt legalább 43 munkanapon, valamint az ezen időtartamra eső, a bölcsődei ellátást nyújtó intézmény és az óvoda zárva tartásának időtartama alatti munkanapokon szervezi meg.


Pákozd Nagyközség Önkormányzata az őszi szünet időtartama alatti munkanapokon, azaz 2017. október 30., 31. és 2017. november 02., 03. napján az Ingókő Étterem által az étel kiszállításával oldja meg a szünidei gyermekétkeztetést az azt igénylő jogosultak számára.

Pákozd, 2017. szeptember 15.


Dr. Kömüves Hajnalka
       jegyző s.k.