Hírek

Megújult a Pákozdi Nyitnikék Óvoda konyhája

 

Eredményes pályázat kapcsán a Pákozdi Nyitnikék Óvoda konyhája felújításához 16.807.867,- Ft támogatást nyert önkormányzatunk.

A felújítási munkálatokra Kiss László vállalkozó kapott megbízást, amelyet határidőben, kiváló minőségben elvégzett. A felújítás és eszközbeszerzés teljes megvalósításához az önkormányzat további 800.000,- Ft-tal járult hozzá. Az állami támogatásnak köszönhetően a konyha építészeti és gépészeti megújítása, konyhai technológiájának részleges korszerűsítése, valamint új eszközök beszerzése valósulhatott meg.

A felújítással egy időben az önkormányzat saját forrásaiból megújíttatta az óvoda konyhai tetőrészét is. A felújított konyha átadására Tessely Zoltán országgyűlési képviselő urat kértük fel. Képviselő Úr köszöntőjében hangsúlyozta, örömmel támogatja a fejlődő Pákozd Nagyközség Önkormányzatát, intézményeit, a fejlődő településre jó helyre került az állam támogatása, gyönyörű konyhát valósítottak meg, amely a kor követelményeinek megfelelő színvonalú étkek előállítására alkalmassá vált.

Bízunk abban, hogy a megújult konyhán készített ételeket örömmel fogyasztják a kis óvodás pákozdi gyermekek.

Ezúton is köszönöm a pályázat készítésében, a felújításban részt vevő valamennyi munkatárs és vállalkozó eredményes munkáját, melynek eredményeként jobb munkafeltételek között végezhetik tevékenységüket a konyhai dolgozók.

Takács János

polgármester

 


Vissza