Hírek

VELENCEI-TÓ KEDVEZMÉNYKÁRTYA -KÁRTYA ELFOGADÓI SZERZŐDÉS.

VELENCEI-TÓ KEDVEZMÉNYKÁRTYA

  KÁRTYA ELFOGADÓI SZERZŐDÉS

 

Amely létrejött egyrészről a Velencei-tó Térségi TDM Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

székhely: 2483 Gárdony, Szabadság út 20-22.

képviseli: Somossy Eszter ügyvezető

adóazonosító szám: 23291083-2-07

mint Kártya tulajdonos, a továbbiakban tulajdonos,

másrészről a

a ………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Székhelye: …………………………………………………………………………………………………………………………

adószáma: …………………………………………………………………

cégjegyzékszáma: ………………………………………………………

képviseli: ……………………………………………………………..……,

mint Kártya elfogadó a továbbiakban Elfogadó

között az alulírott napon és helyen az alábbi feltételek mellett:

Status

Szerződő Felek rögzítik, hogy Tulajdonos a Velencei-tó térsége turisztikai vendégköre javára kedvezményes és ajándék szolgáltatások biztosítása céljából létrehozta Velencei-tó elnevezésű kedvezménykártya rendszerét. A kedvezménykártya alkalmas arra, hogy a kártya mellékletét képező tájékoztató füzetben lévő, elfogadóhelyek látogatásakor, az intézményekbe történő belépéskor az oda érkező látogatók a belépti (szolgáltatási) díjakból kedvezményben részesüljenek.

A kedvezménykártyák sorszámozottak, egyedi QR kóddal ellátottak és a Velencei-tó Térségi TDM Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság kizárólagos tulajdonát képezik. Tulajdonos a kedvezménykártyákat külön szerződéssel helyezte ki szálláshely szolgáltatóknál, akik a kedvezménykártyákat felhasználásra szállóvendégeik részére kötelesek kiadni.

2. A szerződés tárgya

2.1 Felek megállapodnak abban, hogy Tulajdonos által előzetesen lejelentett sorszámú, érvényes kedvezménykártya felmutatásakor a kártya adattartalma szerint meghatározott személy számára, egyszeri alkalommal, Elfogadó az e szerződésben írt kedvezményeket biztosítja.

3. A Tulajdonos kötelezettségei

3.1 Tulajdonos vállalja, hogy Elfogadónál a kártyával igénybe vehető kedvezményekről folyamatos tájékoztatást nyújt a kedvezménykártyát felhasználók részére és biztosítja a kártya igénybevételéhez szükséges tájékoztató füzeteket, valamint honlapján (velencei-to.hu) közzé teszi a hatályos felhasználói szabályzatot.

3.2 Tulajdonos ingyenesen biztosít Elfogadó részére …….. db Gigabyte Gsmart Ray R3 típusú, 35228360_ _ _ _ _ _ IMEI számú kártya leolvasó készüléket használatra. Vállalja, hogy a leolvasó készüléket Elfogadónál üzembe helyezi, a kártya leolvasó használatát betanítja. A kártya leolvasó készülék meghibásodása esetén csere készüléket biztosít, illetve azt javítja. A kártya rendszer nyilvántartásához, működtetéséhez és leolvasásához szükséges szoftvert online módon ingyenesen biztosítja az elfogadónak.

3.3 Tulajdonos kötelezettséget vállal arra nézve, hogy Elfogadót bemutatja a kedvezménykártyával kapcsolatos promóciós anyagában és elérhetőségét, a nyújtott kedvezmény mértékét az Elfogadó fotójával a kedvezménykártya kiadványában és honlapján (www.velencei-to.hu), valamint a Velencei-tó mobil applikációban közzéteszi. Ezen felül is tájékoztatja valamennyi kártya felhasználót (szálláshely szolgáltatót) az Elfogadó által nyújtott kedvezményről.

4. Elfogadó kötelezettségei

4.1 Elfogadó vállalja, hogy az érvényes kedvezménykártyával azonosított személyek részére, egyszeri alkalommal az alábbi kedvezményeket biztosítja, a kártya hatályos felhasználói szabályzatának megfelelően.:

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………............................................................................………………………………………………………………………………………………………………

4.2 Kötelezettséget vállal arra nézve, hogy a kedvezménykártya érvényességét a kártya leolvasó használatával minden egyes alkalommal ellenőrzi és regisztrálja. A kártya szoftver működéséhez szükséges számítógépet és internet hozzáférést saját költségén biztosítja.

4.3 Elfogadó haladéktalanul köteles jelezni Tulajdonos felé

- a kedvezménykártya vagy kártya leolvasó meghibásodását, leolvasó üzemszünetét,

- kedvezménykártyával történő visszaélést,

- kedvezménykártya használata során tapasztalt problémákat, látogatói panaszokat.

Köteles haladéktalanul értesíteni Tulajdonost nyitva tartásának, a kedvezménnyel érintett szolgáltatási díjainak megváltoztatásáról és működésében történő minden olyan változtatásról, amely a kedvezménykártya végső felhasználóját hátrányosan érintheti.

4.4 Köteles Elfogadó gondoskodni a kártyaleolvasó készülék őrzéséről és rendeltetésszerű használatáról.

A kártyaolvasó nem rendeltetésszerű használata miatti meghibásodása, Elfogadónak felróható megsemmisülése, eltűnése okán Elfogadó köteles a Tulajdonos teljes kárának megtérítésére. Felek megállapodnak abban, hogy Tulajdonos jogosult a kárát érvényesíteni.

4.5. Elfogadó vállalja, hogy honlapján, kiadványaiban megjelenteti, az általa nyújtott kedvezményt. Felhasználó köteles saját honlapjának nyitóoldalán a kártya logoját, illetve a kártyaszolgáltatást bemutatni, megjelentetni. Köteles a Tulajdonostól átvett plakátokat és kiadványokat, matricát a vendégek által jól látható, frekventált helyen, a pénztárnál is kihelyezni.

5. Együttműködés

Felek a jelen szerződésben foglalt kötelezettségeik teljesítése során együttműködnek és a kedvezménykártyák felhasználásával kapcsolatos tapasztalataikat folyamatosan megosztják egymással.

6. Titoktartás

6.1 Szerződő Felek a jelen szerződés megkötése és teljesítse kapcsán tudomásukra jutott valamennyi tényt, körülményt és információt kötelesek bizalmasan kezelni, és azokat úgy megőrizni, hogy harmadik illetéktelen személy arról tudomást nem szerezhet.

A titoktartási kötelezettség Szerződő Feleket a szerződés megszűnését követően is terheli,

de ezen túlmenően Szerződő Felek kötelesek tartózkodni minden olyan magatartástól, amely a másik fél jogos gazdasági érdekét sértené vagy veszélyeztetné.

Felek  kötelezettséget vállal arra nézve, hogy a jelen szerződés teljesítése során a

kártyákat tényleges felhasználó vendégekkel kapcsolatos adatokat bizalmasan kezelik az adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően, azokat illetéktelen harmadik személy részére át nem adják, semmilyen formában nyilvánosságra nem hozzák.

Amennyiben a felek a jelen pontban írt kötelezettségeiket megszegik, úgy a szerződést

szegő fél köteles megtéríteni a másik fél ebből eredő minden kárát..

7. Alkalmazandó jog, eljáró bíróság

7.1 A jelen szerződésből keletkező bármely jogvita elbírálására – amennyiben a vita elsődlegesen a felek közti egyeztető tárgyalásokon nem rendezhető – a felek a Székesfehérvári Járásbíróság (ügyértéktől és pertárgytól függően a Székesfehérvári Törvényszék) kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.

7.2 Felek a jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben a Ptk. vonatkozó szabályait rendelik alkalmazni.

8. A szerződés megszűnése

8.1. A jelen szerződést a felek határozott időtartamra kötik meg 2016. január 31.-ig tartó időszakra. A határozott időtartam alatt közös megegyezéssel, írásban jogosultak a jelen szerződést módosítani, megszűntetni.

Megszűnik a jelen szerződés amennyiben bármelyik fél körülményeiben olyan lényeges változás következik be, amely miatt a jelen szerződésben vállalt kötelezettségek teljesítése lehetetlenné válik (pld. Elfogadó bezárásra kerül stb.).

A szerződés bármely okból történő megszűnése esetén a felek egymással kötelesek haladéktalanul elszámolni és Elfogadó a kártyaleolvasó készüléket Tulajdonosnak a rendeltetésszerű használatnak megfelelő állapotban visszaszolgáltatni.

8.2  Bármelyik fél a másik fél súlyos szerződésszegése okán, azonnali hatályú felmondással jogosult a jelen szerződés megszűntetésére.

9. Egyéb rendelkezések

9.1 Felek rögzítik, hogy jelen megállapodásuk a jelen szerződés aláírásával egy időben lép hatályba.

Szerződő Felek a fenti okiratot elolvasták, megértették, majd, mint akaratukkal mindenben megegyezőt az alulírott napon és helyen cégszerűen aláírták.   

Kelt: Gárdony, 2015.

 ………………………………                                                                      ….……………..………..                             

              Tulajdonos                                                                                                  Elfogadó 

Vissza