Tájékoztató „Szőlős Pákozd Gasztro Találkozója”
2015. június 27 szombat
Halfőző napján való részvételről
Tisztelt Halfőző Csapatok !
Hagyományteremtő rendezvényünkön bárki részt vehet, akinek birtokában van a halfőzés tudománya, a bogrács és belevaló konyhakész alapanyag.
Az elkészített ételeket két kategóriában fogjuk értékelni - hozzáértő zsűri jóvoltából -
- halászlevek,
- egyéb halételek, de természetesen lesznek különdíjak is az arra érdemes csapatok számára.
A főzőcsapatoknak biztosítunk tűztálcát, tűzifát (aki gázzal szeretne főzni, magának kell gondoskodni), csapat nevére szóló főzőhelyet, sörasztalt és padot, ivóvíz vételezési lehetőséget.
Segítséget nyújtunk abban, hogy a kitelepült pékségnél csapat nevére szóló kenyérvásárlási lehetőséget nyújtunk a jelentkezési lapon leadott mennyiségnek megfelelően.
A főzés a rendezvény megnyitását követően 10:00 órakor, egy időben történő tűzgyújtással veszi kezdetét és tart addig, míg az ételek el nem készülnek. A főzőhelyet reggel 08:00 órától lehet elfoglalni.
Aki egynél több ételt szeretne elkészíten,i jelezze a jelentkezési lapon, hogy több tűztálcát kér.
A főzés, a tűzgyújtás előkészületeit kérjük a rendezvény megnyitását megelőzően elkezdeni.
Jó főzést, jó hangulatot és jó étvágyat kíván a
Rendezőség
Jelentkezési lap letöltése
A jelentkezési lapot mielőbb juttassák vissza a kiss.laszlo1957@t-online.hu email címre, vagy Kiss László 8095 Pákozd, Bem u. 56 címre.