Hírek

Szőlős Pákozd Gasztro-találkozója 2015.06.26-27

Tájékoztató „Szőlős Pákozd Gasztro Találkozója”

2015. június 27 szombat

Halfőző napján való részvételről

 

Tisztelt Halfőző Csapatok !

Hagyományteremtő rendezvényünkön bárki részt vehet, akinek birtokában van a halfőzés tudománya, a bogrács és belevaló konyhakész alapanyag.

Az elkészített ételeket két kategóriában fogjuk értékelni - hozzáértő zsűri jóvoltából -

  1. halászlevek,
  2. egyéb halételek, de természetesen lesznek különdíjak is az arra érdemes csapatok számára.

A főzőcsapatoknak biztosítunk tűztálcát, tűzifát (aki gázzal szeretne főzni, magának kell gondoskodni), csapat nevére szóló főzőhelyet, sörasztalt és padot, ivóvíz vételezési lehetőséget.

Segítséget nyújtunk abban, hogy a kitelepült pékségnél csapat nevére szóló kenyérvásárlási lehetőséget nyújtunk a jelentkezési lapon leadott mennyiségnek megfelelően.

A főzés a rendezvény megnyitását követően 10:00 órakor, egy időben történő tűzgyújtással veszi kezdetét és tart addig, míg az ételek el nem készülnek. A főzőhelyet reggel 08:00 órától lehet elfoglalni.

Aki egynél több ételt szeretne elkészíten,i jelezze a jelentkezési lapon, hogy több tűztálcát kér.

A főzés, a tűzgyújtás előkészületeit kérjük a rendezvény megnyitását megelőzően elkezdeni.

Jó főzést, jó hangulatot és jó étvágyat kíván a

 

Rendezőség          


Jelentkezési lap letöltése
 

A jelentkezési lapot mielőbb juttassák vissza a kiss.laszlo1957@t-online.hu email címre, vagy Kiss László 8095 Pákozd, Bem u. 56 címre.

 

 

 

Vissza