Hírek


2016.02.24.

Tájékoztatás lakossági adatgyűjtésekről

A Központi Statisztikai Hivatal Veszprémi főosztálya tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a Központi Statisztikai Hivatal és az általa alapított Statisztikai Elemző Központ Korlátolt Felelősségű Társaság Pákozd településen a KSH elnöke által 2016. évre engedélyezett, önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, a korábbi évek gyakorlata szerint.

Az összeírási munkát igazolvánnyal ellátott kérdezők végzik. A mintavétel reprezentatív, vagyis a címek kijelölését véletlenszerű kiválasztással hajtják végre. Az adatfelvételek kizárólag statisztikai célból történnek. Az egyedi adatokat bizalmasan kezelik, azok mások számára nem hozzáférhetőek. Az adatgyűjtés során a statisztikáról szóló 1993. évi XLVI. törvénynek, valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénynek megfelelően járnak el. 

A lakosság részére munkanapokon 8 és 15 óra között a 22/500-274 telefonszámon adnak további felvilágosítást. Az adatgyűjtés módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldal biztosít tájékoztatást. 

További információkat a részletekben olvashatnak.


Részletek