Hírek


2016.03.30.

Búcsúzik dr. Varjú Mihály aljegyző

 

Tisztelt Pákozdi Lakosok!

Négy év aljegyzői, hivatalvezetői munka után 2016. március 31-én töltöm utolsó munkanapomat a Pákozdi Polgármesteri Hivatalban. Megköszönöm Takács János polgármester úrnak és a Képviselő-testületnek, hogy 2012. március elsejével aljegyzőnek kineveztek.

Gyorsan eltelt ez a négy év egy hónap, melyben sok munka volt. Büszke vagyok arra, hogy munkámmal elősegíthettem a nagyközség eredményes működését, biztonságos gazdálkodását, olyan fejlesztések megvalósítását, amelyek Pákozd Nagyközség fejlődését szolgálták. Részese lehettem a szennyvíz beruházás megvalósulásának, a nagyközségi cím elérésének, a Szent István Szobor és a II. Világháborús Emlékmű avatásának, a középületek megújításának, a villanyvilágítás korszerűsítésének, az óvodai konyha felújításának.

Jól éreztem magam a munkában, sokat dolgoztam a pákozdi lakosokért. Megköszönöm Polgármester úr, a Képviselő-testület, az intézmények és a civil szervezetek vezetői, tagjai, a hivatal kiváló munkatársai és a pákozdi lakosok sok-sok munkáját, töretlen bizalmát.

Kérem Önöket, a jövőben is tegyenek meg mindent a nagyközség további fejlődéséért, segítsék a Képviselő-testület, Polgármester úr és a gyesről visszatérő Jegyző asszony munkáját.

 

Pákozd, 2016. március 29.

 

                                    Tisztelettel:                               dr. Varjú Mihály

                                                                                           aljegyző

 


Részletek