Hírek


2013.04.08.

 

 

2013.03.28.

 

 

 

Szerkesztés
2013.03.08.

Sport

 Tisztelt Pákozdi Lakosok!

Ezúton is szeretném megköszönni azoknak az embereknek a segítségét, akik segítettek és szponzoráltak minket és az Egyesületet abban, hogy a Pákozdi Ifjúsági csapat új szerelésben és új labdákkal tudjon hétről-hétre edzeni, hiszen mindenki tudja, hogy a napi sportolás mennyire fontos a mai világban és ezért még mindig akadnak olyan lelkes emberek, akik ebben segítenek. 

Mégegyszer szeretném megköszönni: Kömüves Andrásnak, Szabó Ferencnek, Szabó Zoltánnak, Krár Ferencnek, Orbán Norbertnek, Paul R. Metznek, Kőszegi Imrének, Tömőr Évának, Nagy Attilának

Reméljük, hogy a jövőben is számíthatunk a segítségükre!

Tisztelettel: Rothauszki Attila  


Részletek
Szerkesztés
2013.02.13.

Védekezzen a csalók ellen

Tisztelt Polgármester Asszony/Úr!

 

Társaságunkhoz több bejelentés érkezett, hogy trükkös csalók a DRV Zrt. munkatársainak adják ki magukat, és el nem végzett szolgáltatásért pénzt kérnek a fogyasztóktól – jelen esetben „ivóvíz arzéntartalmának  vizsgálata céljából az ingatlanon belül mintát szeretnének vételezni”.

Munkatársaink a fogyasztókat érintő munkák során

fényképes igazolvánnyal tudják igazolni magukat, soha nem kérnek készpénzt a fogyasztási helyen végzett munkáért; soha nem akarnak bemenni a házba, kivétel, ha vízmérő a házban található (mellékmérő), illetve ha előzetesen egyeztetett időpontban a fogyasztó kérésére már megjavított belső hálózati meghibásodást kell kivizsgálnunk csatornadíj jóváírás miatt; egységes munkaruhát viselnek, valamint a céges gépjárműveik el vannak látva a társaság logójával. 

Részletek
Szerkesztés
2012.12.03.

Kulturális hírek - Arany minősítést kapott a Pákozdi Kamarakórus

2012. 11. 24-én az I. Egyházmegyei Kórustalálkozón a Pákozdi Kamarakórus arany minősítést kapott a Magyar Kórusok és Zenekarok Szövetségétől. Bár még csak alig több, mint 3 éve dolgozik együtt a kórus, a színvonalas kórustalálkozón remekül megállta a helyét. A kórus csillogó, tiszta hangjával és teljes odafigyelésével bebizonyította a szakmai zsűri számára is, hogy megérdemli az arany minősítést. 


Részletek