Hírek

Nyugdíjasok figyelem!

200 Ft-ért a FELÚJÍTOTT Agárdi Gyógy-, és Termálfürdőben?

 

Igen!

 

Az Agárdi Gyógy-, és Termálfürdő az alábbi kedvezményt ajánlja az Ön számára:


2014. szeptember 1-től visszavonásig a fürdő TB által támogatott balneoterápiás gyógykezeléseit (medencefürdő, iszappakolás, víz alatti csoportos gyógytorna, súlyfürdő, gyógymasszázs, szénsavfürdő, víz alatti sugármasszázs) ismét különös kedvezménnyel és megújult környezetben (balneoterápiás részlegünk 08.09-08.31. között teljes felújításra kerül, mely során korszerűbb és barátságosabb helyiségeket alakítunk ki) nyújtjuk Fejér megye nyugdíjasai számára.  Abban az esetben, ha a maximálisan igényelhető, 60 db kezelést igényli, úgy a 22.500-24.000Ft helyett most 12.000Ft-ért (200 Ft/kezelés) veheti igénybe a szolgáltatásokat.

Mit kell tennie?

1. Keresse fel háziorvosát és kérjen beutalót reumatológiai szakrendelésre!

2. Keresse fel az ország bármely reumatológusát és írassa ki a 60 kezelést az Agárdi Gyógy-, és Termálfürdőbe (megjegyzés: a fürdő rendelkezik reumatológiai szakrendeléssel, időpont egyeztetés minden hétköznap 13.00-15.00 óra között a 22/579-248-as telefonszámon)

3. A kiírt kezelésekkel jelentkezzen a fürdő recepcióján és regisztráltassa magát a kezelésekre (regisztráció minden hétköznap 8.00-16.00 között személyesen)!

4. Végezetül élvezze a fürdő kényeztető és regeneráló gyógyszolgáltatásait!

Fontos tudnivalók:                                                                                         - A kezelés regisztrációja 2014. szeptember 1-től kell, hogy történjen. A kedvezmény első és utolsó napján jelentkezőknek is jár a kedvezmény, függetlenül attól, hogy a kezeléseket korábban írta ki az orvos (lényeg, hogy érvényes legyen a beutaló), vagy majd csak a kedvezmény utáni időszakban járja le a kezeléseket.

- A 60 kezelés 4X15 kezelésből áll (egy nap 4 féle kezelés - medencefürdő + 3 kezelés - 15 alkalommal)

- A napi 4 db kezelés egyike minden esetben a medencefürdő (01)

- a gyógykezelések hétköznap, 8.00-16.00 között vehetők igénybe

- A beutalók minden esetben (háziorvosi és reumatológusi) 30 naptári napig érvényesek, a kezeléseket pedig azok megkezdésétől számítva 56 naptári napon belül le szükséges járni!

- Az akció keretén belül nem áll módunkban pénzvisszafizetéssel élni, még orvosi igazolás ellenében sem!

- A kedvezmény csak érvényes nyugdíjas igazolvány és lakcímkártya felmutatása mellett igényelhető

 

Szeretettel várjuk!

 

 

 

 

Vissza