Hírek

Ünnepélyes érem átadás Pákozdon

 

 

A Pákozd SE U13-as csapata a korosztályos bajnokságban a 2. helyen végzett.

Gratulálunk a teljesítményükhöz. Egyben köszönjük az edzők kiváló munkáját, és a szülők támogatását.

http://www.pakozd.hu/gallery/

 

 

 

Ünnepélyes érem átadás Pákozdon

A megyei II. osztályban utolsó hazai mérkőzését játszó Pákozd csapatának vasárnapi mérőzése előtt, ünnepélyes érem átadásnak voltak szemtanúi a labdarúgó pályára kilátogatók. A 2012/2013-as szezonban, az FMLSZ U-13 C csoportjában Pákozd ezen korosztályos csapata, a tavalyi bronzérem után a helyezésükért járó ezüstérmet, ünnepélyes keretek között,  Gajdos Bélától, az FMLSZ elnökségi tagjától vehették át. A csapat tagjainak gratulált még, Pákozd polgármestere, Takács János, aki a csapatról készítetett tablót nyújtott át Andorka Péter vezető edzőnek, mely a sportöltöző falain örök emlék marad.

A szezon elején igen nagy várakozással, izgalommal indult neki a bajnokságnak az U-13-as csapat hétről-hétre, hiszen a célkitűzés, a dobogó magasabb fokára való feljutás volt. Komoly edzési felkészülések, rengetek gyakorlásnak, edzői utasításainak eredményeként, sikerült a bajnokságban az ezüstérem megszerzése.

Köszönet a szülőknek, akik biztosították, hogy a gyermekek a vidéki meccsekre eljuthassanak, illetve az edzéseken részt vegyenek, és szurkoltak Nekik a mérkőzésről-mérkőzésre. Andorka Péter edzői munkáját egy emlékplakettel köszönték meg.

Remélhetőleg helytállásuk példamutatólag hat minden korosztály számára, és tovább folytatódik remek szereplésük a következő szezonban is.

 

Vissza