Hírek

VELENCEI-TÓ KEDVEZMÉNYKÁRTYA

VELENCEI-TÓ KEDVEZMÉNYKÁRTYA

KÁRTYAKIADÓI SZERZŐDÉS

 

Amely létrejött egyrészről a: Velencei-tó Térségi TDM Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

székhely: 2483 Gárdony, Szabadság út 20-22.

képviseli: Somossy Eszter ügyvezető

adóazonosító szám: 23291083-2-07

mint Kártya tulajdonos, a továbbiakban Tulajdonos,

másrészről a

a …………………………………………

székhely: ……………………………...

képviseli:………………………………..

cégjegyzékszám: ……………………..

adószám: ………………………………

szálláshely neve: …………………………………..

mint Kártya Kártyakiadó, a továbbiakban Kártyakiadó

között az alulírott napon és helyen az alábbi feltételek mellett:

Status

Szerződő Felek rögzítik, hogy Tulajdonos a Velencei-tó térsége turisztikai vendégköre javára kedvezményes és ajándék szolgáltatások biztosítása céljából létrehozta Velencei-tó elnevezésű kedvezménykártya rendszerét. A kedvezménykártya alkalmas arra, hogy a kártya mellékletét képező tájékoztató füzetben lévő elfogadóhelyek látogatásakor, az intézményekbe történő egyszeri belépéskor, az oda érkező egyéni látogatók a belépő díjakból kedvezményben részesüljenek tartózkodási idejük alatt.

A kedvezménykártyák sorszámozottak, egyedi QR kóddal vannak ellátva és a  Velencei-tó Térségi TDM Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság kizárólagos tulajdonát képezik.

Tulajdonos kedvezménykártya felhasználási szerződést a Velencei-tó Térségi TDM Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság tagjaival köt és tart fent.

A szerződés tárgya

2.1 Tulajdonos a jelen szerződés mellékletét képező átadás-átvételi elismervényben foglalt sorszámú, ….. db., _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _  - tól   _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _  - ig sorszámozott Velencei-tó kedvezménykártyát és a tájékoztató füzeteket átadja a Kártyakiadónak abból a célból, hogy Kártyakiadó a kártya rendszerben regisztrált szállás-vendégei részére azokat kiadja.

2.2 Kártyakiadó a kedvezménykártyákat elszámolási kötelezettséggel veszi át és vállalja, hogy azokat valamennyi, a kártya rendszer honlapján (card.velencei-to.hu) előzetesen regisztrált szállóvendége részére térítésmentesen továbbadja. Egy kártyára több együtt érkező vendég is regisztrálhat. Kártyakiadó köteles a kártyák átadását nyilvántartani és rögzíteni a jelen szerződésben foglalt szabályok szerint.

2.3 A kedvezménykártya a vendég érkezésének napján 14 órától a távozás napján a szálláshelyről történő kijelentkezésig, de maximum 16 óráig a teljes tartózkodási ideje alatt folyamatosan érvényes.

A Tulajdonos kötelezettségei

3.1 Tulajdonos kötelezettséget vállal arra nézve, hogy Kártyakiadónak a kedvezménykártyával kapcsolatos nevét, elérhetőségeit és 1 db fotóját a kártya rendszer weboldalán (card.velencei-to.hu) közli.

3.2 Vállalja, hogy a kártyával igénybe vehető kedvezményekről folyamatos tájékoztatást nyújt Kártyakiadónak és a készlet erejéig biztosítja a kártya igénybevételéhez szükséges tájékoztató füzeteket, promóciós anyagot, kiadványokat és plakátokat.

3.3 Kötelezettséget vállal arra nézve, hogy kedvezménykártyát más szállásadóknak is csak a jelen szerződésben foglalt azonos feltételek mellett bocsát a rendelkezésére.

3.4 Tulajdonos ingyenesen biztosítja a Kártyakiadó részére a kártyarendszer alapját képező szoftvert online hozzáféréssel.

3.5 Tulajdonos ingyenesen biztosítja a Kártyakiadó részére, hogy a kártyaszoftver használatát a szállásadó által megnevezett személyeknek betanítja.

Kártyakiadó kötelezettségei

4.1 Kártyakiadó vállalja, hogy a kártya rendszerben online regisztrált szállóvendégei részére a kedvezménykártyát a szálláshelyre történő bejelentkezéssel egy időben átadja, külön térítés nélkül. Kötelezettséget vállal arra nézve, hogy kedvezménykártyát csak és kizárólag a szállóvendégei részére biztosít.

4.2 A kedvezménykártyát Kártyakiadó az online regisztrációt követően adja át a szállóvendégnek, amely online regisztrációs nyilatkozat a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően tartalmazza az átvevő nevét, lakcímét, email címét, a szállodában való tartózkodásának időtartamát és adatai kezeléséhez szükséges nyilatkozatát.

4.3 Vállalja, hogy valamennyi, a kártya rendszerben előzetesen regisztrált, 3 év feletti vendége részére biztosítja a Velencei-tó kedvezménykártya használatának lehetőségét, függetlenül attól, hogy a vendég milyen értékesítési csatornán, illetve milyen feltételekkel foglalta le szállását.

4.4 Vállalja, hogy valamennyi, a kártya rendszerben előzetesen regisztrált szállóvendége részére a teljes tartózkodási időre - az érkezés napjától a távozás napjáig - aktiválja a Velencei-tó kedvezménykártyát.

4.5 Kártyakiadó köteles előzetesen a szállás visszaigazolásakor írásban és érkezéskor szóban is tájékoztatni vendégeit a kedvezménykártya által biztosított lehetőségekről és annak igénybe vételéhez szükséges minden felvilágosítást a részükre megadni.

4.6 Kártyakiadó köteles saját honlapjának nyitóoldalán a Velencei-tó kedvezménykártya logoját szembetűnő helyen megjelentetni, a card.velencei-to.hu honlapot alálinkelni, illetve a kártyaszolgáltatást bemutatni. Köteles a Tulajdonostól átvett plakátokat és kiadványokat, matricát a vendégek által jól látható, frekventált helyen a recepciónál is kihelyezni.

4.7 Kártyakiadó köteles a vendég távozásakor – a szálláshelyről történő kijelentkezéssel egy időben – a kedvezménykártyát visszavenni.

4.8 Kártyakiadó köteles haladéktalanul jelezni Tulajdonos felé minden olyan tényt, információt, problémát vagy reklamációt, amelyet vendégei a kártya felhasználásával kapcsolatosan vele közöltek.

4.9 Kártyakiadó köteles haladéktalanul jelezni Tulajdonos felé, amennyiben a kártyával kapcsolatos promóciós anyagokkal, tájékoztató füzetekkel kapcsolatosan pótlási igénye merül fel. Ugyanígy köteles haladéktalanul írásban, sorszám megjelöléssel bejelenteni Tulajdonos felé, amennyiben a kedvezménykártya megrongálódott, elveszett illetve elhasználódott.

4.10 Kártyakiadó köteles a kártyák átadás-átvételével kapcsolatos dokumentumokat megőrizni és Tulajdonos kérésére azokat betekintésre átadni.

4.11 Tulajdonos jogosult a Kártyakiadó hozzáférését időszakosan 5- 30 napra szüneteltetni az alábbi esetekben:

Tulajdonos tudomására jut, hogy a Kártyakiadó nem tájékoztatta szállóvendégét a kártya igénybevételének lehetőségéről, a vendég nem kapott kártyát a szálláshelyen annak ellenére, hogy jogosult lett volna arra.
Tulajdonos tudomására jut, hogy a Kártyakiadó nem a vendég teljes tartózkodási idejére aktiválta a kártyát, hanem annál rövidebb időre.
Kártyakiadó nem tesz eleget megjelentetési kötelezettségeinek. (4.4 pont)
Kártyakiadó 15 napnál hosszabb késedelmes fizetése esetén.

4.12 Tulajdonos a Kártyakiadót hozzáférése időszakos szüneteltetéséről 2 nappal korábban írásban az ok megnevezésével és a felfüggesztés időtartamáról köteles tájékoztatni.

4.13 Felek a jelen szerződésben foglalt kötelezettségeik teljesítése során együttműködnek és elszámolási vita esetén a Kártyakiadó szállásfoglalás regisztrációs adatbázisában rögzített tényeket tekintik irányadónak.

4.14 A 15 napnál hosszabb késedelmes fizetés esetén a Tulajdonos jogosult felfüggeszteni a Kártyakiadó hozzáférését a rendszerhez és ezzel a kártyák aktiválását is.

Titoktartás

5.1 Szerződő Felek a jelen szerződés megkötése és teljesítse kapcsán tudomásukra jutott valamennyi tényt, körülményt és információt kötelesek bizalmasan kezelni, és azokat úgy megőrizni, hogy harmadik illetéktelen személy arról tudomást nem szerezhet. 

5.2 A titoktartási kötelezettség Szerződő Feleket a szerződés megszűnését követően is terheli, de ezen túlmenően Szerződő Felek kötelesek tartózkodni minden olyan magatartástól, amely a másik fél jogos gazdasági érdekét sértené vagy veszélyeztetné.

5.3 Felek kötelezettséget vállal arra nézve, hogy a jelen szerződés teljesítése során a kártyákat tényleges Kártyakiadó vendégekkel kapcsolatos adatokat bizalmasan kezelik az adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően, azokat illetéktelen harmadik személy részére át nem adják, semmilyen formában nyilvánosságra nem hozzák.

5.4 Amennyiben a felek a jelen pontban írt kötelezettségeiket megszegik, úgy a szerződést szegő fél köteles megtéríteni a másik fél ebből eredő minden kárát.

Alkalmazandó jog, eljáró bíróság

6.1 A jelen szerződésből keletkező bármely jogvita elbírálására – amennyiben a vita elsődlegesen a felek közti egyeztető tárgyalásokon nem rendezhető – a felek a Székesfehérvári Járásbíróság (ügyértéktől és pertárgytól függően a Székesfehérvári Törvényszék) kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.

6.2 Felek a jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben a Ptk. vonatkozó szabályait rendelik alkalmazni.

8. A szerződés felmondása

8.1. A jelen szerződést bármelyik fél jogosult írásban 90 napos felmondási idő megtartásával, indokolás nélkül felmondani. A felmondási idő végén a felek egymással elszámolnak és Kártyakiadó köteles a részére átadott kedvezménykártyákat a Tulajdonosnak visszaszolgáltatni.

8.2 Elveszett kártya vagy a Kártyakiadónak felróható megsemmisülés, használhatatlanná válás esetén a Kártyakiadó 300,- Ft + 27% ÁFA / kártya összeget köteles a Tulajdonosnak, számla alapján megfizetni.

8.3  Bármelyik fél a másik fél súlyos szerződésszegése okán, azonnali felmondással jogosult a jelen szerződés megszűntetésére. A Kártyakiadó 30 napos fizetési késedelme esetén Tulajdonos jogosult a kártyarendszer szoftver használatát azonnali hatállyal letiltani és a szerződést azonnali hatállyal felmondani.

9. Egyéb rendelkezések

9.1 Felek rögzítik, hogy jelen megállapodásuk a jelen szerződés mindkét fél képviselője általi aláírásával egy időben lép hatályba.

Jelen Szerződést felek határozatlan időtartamra kötik meg.

9.3 Tulajdonos jogosult a szerződés időtartama alatt annak ellenőrzésére, hogy Kártyakiadó

ténylegesen, minden, a kártya rendszerben előzetesen regisztrált szállóvendége részére átadja a kedvezménykártyát

9.4 Jelen szerződést a felek kizárólag közös megegyezéssel írásban jogosultak módosítani.

Szerződő Felek a fenti 4 oldalból álló okiratot elolvasták, megértették, majd, mint akaratukkal mindenben megegyezőt az alulírott napon és helyen cégszerűen aláírták.   

Kelt: Gárdony, 2015. ………………. hó …………. nap

 

……..…………………………                                                ...……………..………..                                          Tulajdonos                                                                              Kártyakiadó 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vissza